Sales Development Representative

Наша місія — зробити доступною онлайн-терапію для жителів США. Для цього ми створили платформу, де будь-хто може знайти свого сертифікованого спеціаліста. Boosters — це українська продуктова компанія. Ми створюємо продукти в сферах EdTech та life-improvement, які несуть цінність для 10 мільйонів людей в усьому світі. Наші додатки регулярно потрапляють в ТОПи рейтингів в своїх категоріях.

sales development representative це

Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел. Також готові взяти людину з інвалідністю. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися. https://wizardsdev.com/ Створюючи це сповіщення про вакансії, ви погоджуєтеся з Угодою про користування і Політикою конфіденційності LinkedIn.

Увійдіть, щоб скористатися всіма можливостями.

Проте є інші хороші вакансії, які можуть вам підійти. sdr sales Вакансія була видалена або прихована роботодавцем.

sales development representative це

Застосунок завантажили вже більше 10 мільйонів раз, а користувачі пройшли разом з нами 35 мільйонів уроків. Ціль команди на наступні 2 роки — зайняти топ-5 позицію серед онлайн-сервісів з вивчення іноземних мов. А впродовж наступних 5 років ми хочемо досягнути статусу компанії-єдинорога з українським корінням. Sendios є компанією з екосистеми Genesis. Sendios працює з великим та малим бізнесом та допомагає компаніям досягати бізнес-цілей за допомогою електронного маркетингу. Міжнародна IT компанія Agiliway у пошуку проактивного Sales Development Representative, який буде відповідати за роботу з потенційними клієнтами та продажі в ІТ-секторі.

Junior outreacher, Sales Representative

Genesis — це українська кофаундингова ІТ-компанія та один з найбільших паблішерів неігрових застосунків. Разом з найкращими підприємцями Центральної та Східної Європи ми створюємо та розвиваємо глобальні технологічні бізнеси. Основні наші ринки — це США, Європа й Африка. Натискаючи «Продовжити», ви приймаєте Угоду про користування LinkedIn, Політику конфіденційності та Політику щодо файлів cookie. Ми надаємо доступ до знань спільноти в абсолютно новий спосіб. Експерти додають свої думки безпосередньо в кожну статтю, створену за допомогою штучного інтелекту.

На початку повномасштабної війни ми заснували корпоративний благодійний фонд Genesis for Ukraine. Команда фонду закуповує необхідне спорядження, техніку й медикаменти для співробітників та їхніх родичів, що захищають країну на передовій. Крім того, ми постійно донатимо на ЗСУ, а декілька застосунків, створених в екосистемі Genesis, зробили безкоштовними для українців. Шукаємо Sales Development Representative, який долучиться до просування успішного рішення для автоматизації імейл маркетингу для В2В компаній ринку України та Європи. Ми можемо запропонувати можливість кар’єрного росту до Sales Manager або SDR Team Lead. Ми команда mental health стартапу Calmerry.

Sales Development Representative/Lead Generation Manager

Як SDR ви будете підтримувати команду з розвитку бізнесу та шукати нових клієнтів. Ідеальний кандидат — це вмілий мисливець, який може ефективно слухати, навчатися та передавати правильне повідомлення цільовому ICP. Щоб створити сповіщення про вакансії для Business Development Representative вакансій в Ukraine, увійдіть. Ми працюємо з тими, хто щодня прагне до самовдосконалення та ставить собі за мету перемагати разом з нами. В команді вже більше 100 людей, і ми не плануємо зупинятися. Genesis засуджує війну росії проти України й допомагає державі на економічному, інформаційному та кіберфронтах.

  • Sendios є компанією з екосистеми Genesis.
  • Для цього ми створили платформу, де будь-хто може знайти свого сертифікованого спеціаліста.
  • Ідеальний кандидат — це вмілий мисливець, який може ефективно слухати, навчатися та передавати правильне повідомлення цільовому ICP.
  • Міжнародна IT компанія Agiliway у пошуку проактивного Sales Development Representative, який буде відповідати за роботу з потенційними клієнтами та продажі в ІТ-секторі.
  • Ми можемо запропонувати можливість кар’єрного росту до Sales Manager або SDR Team Lead.

Ви можете будь-коли скасувати підписку на ці повідомлення електронною поштою. Натискаючи кнопку «Підписатися», ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності. В повідомленні електронною поштою, яке ми надіслали щоб підтвердити вашу адресу е-пошти, натисніть посилання й активувуйте сповіщення про вакансії. Ніколи не пропускайте сповіщення про вакансії з новим додатком LinkedIn для Windows.