Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de gât și spate în doar câteva secunde

Dacă v-ați trezit cu adevărat în dulapul de la toaletă încercând să găsiți cremă sau loțiune pentru durerile de spate, vă simțim. Indiferent dacă durerea de spate este rezultatul unei poziții proaste de somn, durere în timpul menstruației, tip incorect atunci când ridici greutăți la sală, deteriorare zilnică (sau, la naiba, doar căscat sau apucând telecomanda metoda „greșită”), poți descoperi ameliorarea durerilor de spate cu creme și loțiuni topice. Cele mai eficiente creme pentru durerile de spate vor depinde cu adevărat de ingredientele active, de modul în care se aplică, de efectul de încălzire sau de răcire și de preț. Spre norocul dvs., vă oferim spatele (job de cuvinte) cu toate informațiile enumerate mai jos, așa că păstrați derularea!

Am adunat această listă cu cele mai bune creme pentru ameliorarea durerilor de spate, după ce am cercetat mai mult de 20 de articole. Grupul nostru a examinat fiecare articol în funcție de performanță, senzație reală, ingrediente active și cost.

La ce să vă gândiți când cumpărați o cremă pentru ameliorarea durerilor de gât și spate

Pentru a găsi cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii musculare, trebuie să țineți cont de nevoile și alegerile dvs.Citit Rolul cremei pentru dureri de spate și articulații în îmbunătățirea calității somnului și a recuperării nocturne Comanda site-ul Mai jos sunt câteva variabile esențiale pe care trebuie să le urmăriți.

Ingrediente active energetice

Recunoașterea conținutului articolului vă va ajuta cu siguranță să alegeți o cremă care ameliorează anumite simptome de disconfort pe care le simțiți cu adevărat. De exemplu, o mulțime de creme au medicamente antiinflamatoare nesteroidiene topice (AINS) pentru a gestiona umflarea și a ușura durerea. Unele loțiuni constau din contra-iritanți, cum ar fi capsaicina și mentolul, pentru a preveni semnalele de disconfort către creier și pentru a ameliora disconfortul de scurtă durată. Capsaicina produce o senzație de încălzire, în timp ce mentolul are un efect de răcire. În plus, diverse alte loțiuni pentru ameliorarea disconfortului folosesc lidocaina, un anestezic topic, pentru a amorți locația și a ușura disconfortul.

Metoda de aplicare

Trebuie să alegeți un frec pentru țesutul muscular cu cea mai sensibilă tehnică de aplicare, bazată pe preferințele dvs. și potențialele limitări fizice. Unele creme pentru ameliorarea durerilor de spate vin într-un tub și vă solicită să masați manual produsul în piele. Altele sunt create ca roll-on-uri, care pot fi la îndemână atunci când se aplică în zone greu accesibile. Dacă nu sunteți un fan al loțiunilor lipicioase, puteți alege articole cu o consistență asemănătoare gelului. Cei cu limitări de flexibilitate se pot gândi și la spray-uri pentru o aplicare foarte ușoară.

Efecte secundare potențiale

Studiați articolul înainte de achiziție, în special dacă aveți pielea sensibilă. Uitați-vă la ingrediente pentru a vedea dacă veți avea potențiale reacții alergice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de spate conțin ingrediente care pot declanșa reacții, de la experiențe de înțepături sau arsuri până la erupții și mâncărimi. Efectuați întotdeauna un test de plasture înainte de a utiliza articolul pe o suprafață mare. În cele din urmă, dacă aveți în plus un nas delicat, poate doriți să alegeți produse fără parfum. Consultați un expert în domeniul sănătății dacă observați reacții ale pielii sau disconfort în urma utilizării loțiunii pentru atenuarea durerii.

Care este cea mai bună cremă de utilizat pentru durerile de gât și spate?

Cea mai bună durere de poftă în spate depinde de tipul de durere pe care o simți și de preferințele tale. De exemplu, unii ar putea dori o loțiune pentru ameliorarea durerii care oferă căldură penetrantă profundă, cum ar fi Penetrex Joint & Cremă pentru terapie pentru țesuturi musculare, în timp ce alții preferă produse precum Biofreeze Menthol Discomfort Relieving Cream pentru o senzație grozavă de gheață. Unii pot necesita o loțiune cu agenți de amorțire, cum ar fi lidocaina, pentru a amorți zonele dureroase, în timp ce alții ar putea dori cea mai bună cremă pentru inflamarea articulațiilor pentru a ușura durerea de artrită. Alții ar putea încerca să găsească cel mai eficient disconfort de sciatică pentru ameliorarea disconfortului, în timp ce unii ar putea căuta doar o loțiune completă pentru atenuarea durerii.

Loțiunea ajută la durerea inferioară a gâtului și a spatelui?

Da, loțiunile topice pot ajuta la reducerea durerii de spate. Acestea funcționează fie prin crearea unei senzații de căldură sau de frig care alungă creierul de la durere, fie prin furnizarea de medicamente pentru ameliorarea durerii direct în zona afectată. Cremele pot fi aplicate în anumite locații, permițând atenuarea disconfortului vizată, ceea ce este util dacă disconfortul este localizat în jurul locației reduse a spatelui. Rețineți că acestea pot oferi doar o ușurare temporară, pe care trebuie să discutați constant cu un profesionist medical, mai ales dacă durerea persistă sau se agravează. Adesea, prevenirea este cea mai bună măsură, așa că descoperiți care funcționează pentru a preveni și luați notă de setarea dvs. de somn.

Cum elimini rapid durerile de gât și de spate?

Pe lângă loțiunile topice pentru ameliorarea durerii, puteți lua medicamente pentru calmarea durerii, cum ar fi ibuprofenul, sau puteți încerca terapia cu frig și căldură pe locul afectat. Faceți o practică de a face extensii ușoare și antrenamente înainte și după exerciții intense. Păstrați o poziție bună și luați pauze normale, mai ales dacă veți sta așezat sau în picioare pentru perioade lungi de timp. În cele din urmă, alege una dintre pernele ideale pentru durerile de spate pentru a evita alinierea greșită a coloanei vertebrale, care poate cauza sau agrava durerile de gât și de spate. Dacă durerea de spate continuă sau se agravează, căutați îndrumări medicale.

13 cele mai bune creme pentru durerile de spate

Cel mai bun general:

Bengay, Ultra Stamina Pain Soothing Cream– 16,00 USD

Crema Bengay este un nume de încredere pentru ameliorarea durerilor de spate de încredere. Are 3 ingrediente energetice: salicilat de metil, mentol și camfor. Datorită acestei formule cu triplă acțiune, clienții au simțit cu adevărat o senzație de răcoare imediat după aplicare, îndeplinită de o atenuare profundă a masei musculare stresante. O caracteristică suplimentară care le-a plăcut în ceea ce privește crema Bengay este uniformitatea groasă, dar negrasă, pe care o puteți freca cu ușurință în piele pentru o ușurare cu acțiune rapidă.

Un dezavantaj este că aroma este suficient de solidă pentru ca alți oameni să o simtă pe tine, totuși mulți clienți nu s-au supărat, dat fiind că unora dintre ei le-a plăcut mirosul. Din fericire, numele mărcii folosește în plus o cremă Bengay fără parfum pentru cei cu nasuri delicate și chiar și unele ușor parfumate pentru cei care doresc un miros tonificat.

Pro:

  • Atenuare cu acțiune rapidă
  • Rezultatul răcirii
  • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

  • Miros puternic

Cea mai bună gheață:

Biofreeze, loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu mentol — 12,00 USD

Dacă un pachet de gheață nu funcționează, această cremă răcoritoare pentru atenuarea disconfortului de la Biofreeze ar putea fi opțiunea. Adevărat numelui său, această loțiune topică generează un rezultat de răcire instantaneu care ajută la amorțirea zonei afectate pentru a calma durerea. Având în vedere că folosește mentol ca ingredient activ, vine cu un miros plăcut de mentol pe care unii clienți nu l-au găsit copleșitor, deși unii oameni au simțit că este. Unii oameni au mormăit despre parfumul care persistă prea mult timp, mai ales când foloseau o mare parte din produs.

Spre deosebire de alte loțiuni, loțiunea pentru eliminarea disconfortului Biofreeze are o uniformitate netedă, ușor de aplicat, care nu lasă o senzație lipicioasă și grasă. În cele din urmă, mulți oameni au apreciat exact cum este instilat cu ulei de sâmburi de struguri, care funcționează ca un hidratant natural pentru a evita uscarea zonei afectate la utilizare repetată.

Pro:

  • Rezultatul răcirii
  • Negras și ușor de aplicat
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Miros persistent de mentol care poate fi și solid pentru unii oameni

Cel mai bun cald:

Penetrex, Joint & & Loțiune pentru terapie prin masă musculară– 19,00 USD

Dacă sunteți în căutarea unui masaj muscular natural care să ofere o senzație relaxantă și caldă, uitați-vă la Penetrex Joint & Cremă de tratament pentru masa musculară. Această cremă topică fără parabeni folosește un amestec complet natural de vitamina B6, metilsulfonilmetan (MSM) și arnică – o plantă erbacee recunoscută pentru proprietățile sale naturale antiinflamatorii și pentru ameliorarea durerii. Arnica este cunoscută pentru ameliorarea profundă a țesutului muscular și a disconfortului articular, ceea ce face din Penetrex un candidat popular pentru cea mai bună loțiune pentru inflamarea articulațiilor de pe piață.

După aplicare este nevoie de câteva minute pentru ca senzația de încălzire să se încorporeze, dar odată ce o face, mai mulți clienți au simțit cu adevărat o atenuare instantanee a disconfortului. Unele loțiuni au mirosuri solide, totuși crema Penetrex are un miros foarte ușor de mentol, așa că este fără riscuri pentru cei cu nasul delicat. Mulți oameni le-a plăcut de fapt formula non-grasă, care nu pătează.

Pro:

  • Ingrediente active naturale
  • Formulă negrasă, care nu pătează
  • Parfum ușor

Dezavantaje:

  • Puțin scump
  • Potrivit doar pentru dureri și dureri mici

Ideal înghețat și amp; & cald:

Icy Hot, No Mess Roll-On– 13,00 USD

Icy Hot No Mess Roll-On este opțiunea ideală pentru ameliorarea disconfortului dacă acordați prioritate ușurinței și ameliorării instantanee a durerii. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu-i place să-și unsească mâinile, vă veți bucura de dimensiunea potrivită pentru călătorii cu un aplicator roll-on pentru aplicare fără dezordine. După cum puteți crede cel mai probabil din nume, folosește un amestec de rezultate de încălzire și răcire pentru a amorți zona și a elimina durerea. Deși este mai asemănător unui gel decât o loțiune, este cu adevărat ușor și se usucă rapid. De asemenea, nu îți pătează hainele, așa că nu te vei gândi de două ori să-l folosești în timpul zilei tale. La fel ca multe alte exfoliante pentru masa musculara, Icy Hot Roll-On are, de asemenea, un parfum de mentol, dar multi oameni l-au considerat foarte usor si destul de pozitiv.

Pro:

  • Aplicator roll-on fără dezordine
  • Formulă cu uscare rapidă
  • Aroma ușoară de mentol

Dezavantaje:

  • Se găsește doar într-un container mic

CBD ideal:

Restaurativ Pax, Cremă instantanee cu HРµmp — 20,00 USD

Crema de cânepă REMEDIAL PAX este o loțiune de atenuare a disconfortului pe bază de botanică. Utilizează proprietățile de calmare a durerii și antiinflamatorii ale extractului de cânepă și uleiului din semințe de cânepă. De asemenea, este creat cu componente naturale precum arnica, turmeric, aloe vera, ulei de eucalipt și diverse alte uleiuri naturale.

Deși este comercializat pentru a acționa rapid, a fost nevoie de mai mulți clienți în cinci minute pentru a simți cu adevărat ameliorarea durerii, ceea ce nu a fost o preocupare pentru unele persoane, deoarece era cu adevărat de încredere. CBD din această cremă include un efect plăcut de relaxare musculară, ideal pentru a fi folosit chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, având CBD ca piatră de temelie, îl face puțin scump. În ceea ce privește mirosul, are o aromă de ierburi și mentol pe care indivizii o apreciau de fapt, totuși unii ar putea găsi că este puțin prea solid.

Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de gât și spate în doar câteva secunde

Pro:

  • Componente naturale
  • Efect de relaxare musculară
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Puțin scump
  • Durează câteva minute pentru a funcționa

Cel mai bun buget:

Balsam de tigru, unguent Ultra Stamina pentru ameliorarea durerii — 8,00 USD

Cu o istorie de a oferi atenuarea durerii de peste 100 de ani, Tiger Balm este o opțiune de atenuare a durerii încercată și testată. Secretul său constă în soluția din plante de camfor și mentol pentru a crea un rezultat puternic de răcire care ajută la calmarea durerilor musculare și articulare. Acest lucru îl face unul dintre cei mai buni amatori de inflamații articulare pentru cei cu buget redus. În plus, este creat cu o varietate de uleiuri vitale care ajută la eliminarea rigidității și durerilor musculare.

Unul dintre principalii factori de vânzare este prețul economic, plus adevărul că este disponibil pe scară largă în magazinele de medicamente și magazinele alimentare. Cu toate acestea, este înțeles și pentru mirosul său puternic, care ar putea fi dezamăgitor pentru unii. Încă un punct de remarcat este că vă poate păta cu adevărat hainele, așa că aveți grijă când îl utilizați.

Pro:

  • Ingredientele pe bază de plante
  • Efect puternic de răcire
  • Ieftin

Dezavantaje:

  • Poate decolora îmbrăcămintea
  • Aroma solidă

Cel mai bun roll-on:

Aspercreme Lidocaine Roll-On pentru atenuarea disconfortului — 9,00 USD

Folosirea cremei pentru calmarea durerii în acele locuri greu accesibile de pe spate poate fi iritant, mai ales dacă aveți dificultăți de flexibilitate. Din fericire, Aspercreme are remediul. Este printre cele mai bune alegeri pentru cea mai bună cremă de lidocaină de pe piață, în plus față de printre alegerile noastre de top pentru cel mai bun disconfort nervos poftit din spate. Unul dintre punctele sale principale principale este roll-on-ul ușor de utilizat, care vă permite să aplicați elementul în zone greu accesibile — minus mizerie.

Conține 4% lidocaină care ajută la amorțirea locației chinuitoare în câteva minute de la aplicare. Mulți clienți au apreciat cum soluția se usucă rapid și nu lasă o senzație lipicioasă mai târziu. Acest roll-on este instilat cu uleiurile necesare (puteți alege din 4 arome) spre deosebire de aroma normală de mentol. Un lucru de remarcat: lidocaina amorțește zona doar pentru ameliorarea disconfortului, așa că dacă căutați ceva care să se ocupe de umflături sau umflături, este posibil să intenționați să vă uitați la diferite alte opțiuni.

Pro:

  • Aplicație roll-on ușoară
  • Infuzat cu uleiurile necesare
  • Formulă cu uscare rapidă, nelipicioasă

Dezavantaje:

  • Nu va ușura umflarea

Gel ideal:

Sombra Cozy Pain Alleviation Gel– 17,00 USD

Gelul Sombra Cozy Pain Alleviation oferă o senzație reconfortantă de căldură și răcoare datorită amestecului său natural de mentol, camfor și hamamelis. Este creat pentru a fi absorbit rapid în piele. Câțiva recenzenți au descoperit instantaneu absorbția rapidă: începe rece ca gheață și devine treptat mai caldă pentru a ajuta masa musculară să se relaxeze.

Indiferent că are mentol ca componentă energetică, are un miros rafinat de citrice pe care îl iubește foarte mult. Gelul Sombra pentru ameliorarea disconfortului face o treabă grozavă de ameliorare rapidă a disconfortului, care durează ore întregi și este produsă în special de dureri de spate și artrită. Aveți grijă să nu aplicați în exces la început, având în vedere că puțin merge departe, iar inclusiv excesiv poate provoca iritații ale pielii.

Pro:

  • Negras și fără pată
  • Miros plăcut de citrice
  • Experiență confortabilă și la modă unică

Dezavantaje:

  • Poate să nu fie potrivit pentru pielea sensibilă

Cel mai bun pentru disconfort persistent:

Topricin, loțiune terapeutică pentru ameliorarea disconfortului — 18,00 USD

Crema de tratament pentru ameliorarea durerii Topricin oferă o opțiune fără riscuri, dar eficientă, pentru ameliorarea durerii pentru toate vârstele, de la copii până la persoanele în vârstă și cei care sunt în așteptare. Această loțiune topică de la Topricin este creată în special pentru inflamația articulațiilor, tunelul carpian și durerile musculare și articulare. Conține componente naturale (cum ar fi arnica, belladona și multe altele) care nu numai că se adresează atenuării durerii, ci și altor semne precum umflarea, inflamația, disconfortul și chiar spasmele musculare.

Pro:

  • Ideal pentru toate vârstele
  • Sigur pentru persoanele în așteptare
  • Constă din ingrediente active naturale

Dezavantaje:

  • Unele ingrediente naturale pot crea o reacție alergică
  • Puțin scump

Cel mai bun cu lidocaină:

Uber Numb, 5% lidocaină cremă antipatică — 17,00 USD

Acest masaj pentru masa musculară de la Uber Numb este vegan și nu vă va usca pielea. Este creat cu 5% lidocaină, vitamina E și alantoină pentru a ajuta la atenuarea disconfortului, umflăturilor, durerilor și mâncărimii, în timp ce hidratează și hidratează pielea. Această combinație îl face un analgezic favorit printre pasionații de tatuaje.

Este, de asemenea, hipoalergenic, deci este o alegere fantastică pentru cei cu reacții alergice ale pielii și piele sensibilă. Având în vedere că este o cremă pe bază de apă, se absoarbe imediat în piele, oferind ameliorarea disconfortului cu acțiune rapidă în mai puțin de 5 minute. O plângere obișnuită a fost că ameliorarea durerii nu durează la fel de mult ca diferite alte creme.

Pro:

  • Hidratant
  • Hipoalergenic și minunat pentru pielea delicată
  • Pe bază de apă pentru o absorbție mai rapidă

Dezavantaje:

  • Atenuarea disconfortului și amorțeala dispar rapid
  • Puțin scump

Cel mai bun pentru sportivi:

Voltaren, gel pentru durerea artritei — 19,00 USD

Fie că ești un atlet profesionist sau doar un fanatic al sportului, gelul pentru ameliorarea durerii Voltaren este costumul optim pentru cei cu un mod de viață activ. În plus, este una dintre cele mai bune creme pentru artrită pentru cei care se confruntă cu disconfort articular. Acest gel medicamentos constă din ingredientul energetic sare diclofenac, care ajută la inhibarea producerii de substanțe chimice care induc durerea în organism pentru ameliorarea instantanee a disconfortului.

Diclofenacul poate oferi, de asemenea, suport pentru nervii sciatici, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai eficientă durere de sciatică de pe lista noastră. Poate fi găsit într-un tub de dimensiuni de călătorie cu un capac cu șurub sigur, așa că mulți oameni descoperă că este foarte convenabil de utilizat în deplasare. Dacă gestionați durerea persistentă, totuși, așteptați-vă să utilizați Voltaren de mai multe ori pe zi (de aproximativ patru ori, conform recomandărilor). În cele din urmă, mai multor recenzenți le-a plăcut parfumul său plăcut, dar ușor, așa că sugerăm acest lucru persoanelor cu nas sensibil.

Pro:

  • Aroma ușoară
  • Combate durerea profundă a masei musculare
  • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

  • Poate avea nevoie de numeroase re-aplicari

Cel mai bun inodor:

Crema analgezică musculară Blue Emu — 27,00 USD

Această cremă topică fără parfum folosește ulei de emu ca ulei purtător pentru ingrediente precum aloe vera și metilsulfonilmetan (MSM), care ajută la absorbția rapidă și ameliorarea durerii. Aloe vera oferă cremei un impact răcoritor, dar este mult mai rafinată în comparație cu alte loțiuni cu mentol. Este extrem de hidratant, dar nu lasă o senzație grasă, așa că credem că s-ar potrivi grozav pentru pielea uscată și delicată. În plus, este fără risc să aplicați din nou de mai multe ori pe parcursul zilei pentru ameliorarea disconfortului pe tot parcursul zilei. Cei cu pește și crustacee sau reacții alergice la crustacee trebuie să evite acest produs deoarece este format din glucozamină, un ingredient energetic derivat din crustacee.

Pro:

  • Inodor și fantastic pentru tipurile de piele sensibilă
  • Formulă non-grasă
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Constă din ingrediente non-vegane
  • Costa puțin

Cel mai bun natural

Dr. Balsam magic organic Bronner’s, Arnica-Mentol– 14,00 USD

Pentru o loțiune de încredere și naturală pentru atenuarea disconfortului, Balsamul magic organic al Dr. Bronner este o alegere populară. Se mândrește cu un amestec organic de arnică, mentol, camfor și ulei de mentă care face o sarcină minunată ameliorând disconfortul muscular și articular, umflarea și migrenele. Acest amestec eliberează o senzație plăcută, de răcoare și o aromă remarcabilă de mentă, care este blândă pentru nas. De asemenea, include ingrediente active hidratante precum avocado, jojoba și ulei de cânepă pentru a preveni pielea complet uscată și crăpată. Cu toate acestea, poate lăsa o senzație grasă pe piele după utilizare. Este puțin scump și este disponibil doar într-un recipient mic, dar, din fericire, aveți nevoie doar de o cantitate mică pentru a vedea rezultate rapide.

Pro:

  • Ingredient natural
  • Hidratant
  • Sigur pentru copii

Dezavantaje:

  • Lasa o senzatie de grasime pe piele

Leave a Reply